Betrouwbare Stappen Om Een ​​HP Laptop Te Repareren Die Niet Aan Gaat

Heeft u de meest betrouwbare stappen nodig om uw HP-laptop te repareren die niet aangaat? Als dat zo is, moet je weten dat je zeker de perfecte plek hebt bereikt. En als u ook hulp nodig heeft bij andere HP-gerelateerde vragen, kunt u het HP klantenservice nummer bellen. Dan staat het hoogopgeleide team van experts u binnen de kortste keren bij.

De volgende gegeven stappen zijn om te repareren dat uw HP-laptop niet AAN gaat:

  • U moet eerst de oplader aansluiten en vervolgens proberen de HP-laptop opnieuw in te schakelen. Het kan zijn dat het alleen de accu was en als de laptop wel aan gaat, maar niet aan blijft als de stroomkabel niet is aangesloten dan betekent dit dat de accu van je laptop defect is.
  • Zorg er daarna voor dat u de juiste oplader gebruikt, aangezien veel laptopopladers op elkaar lijken. Probeer een andere oplader of een USB-kabel te gebruiken.
  • Vervolgens moet u controleren of het scherm niet alleen is uitgeschakeld; je zou de ventilator moeten kunnen horen draaien, probeer de helderheid op het hoofdscherm te verhogen of controleer of er externe beeldschermen zijn om te zien of ze de laptop laten draaien. U kunt zelfs proberen een externe monitor aan te sluiten.
  • Verwijder vervolgens alle externe schijven, media of accessoires en koppel de laptop ook los van een dockingstation, adapter of hub.
  • U kunt nu zelfs voor een harde herstart gaan door de oplader en batterij te verwijderen en vervolgens de aan / uit-knop minstens 30 seconden ingedrukt te houden. Als u deze actie uitvoert, wordt de resterende lading van uw laptop verwijderd.
  • En als u specifieke pieptonen krijgt wanneer u de laptop probeert te starten; dit zijn ‘POST-codes’ en kunnen u een idee geven van wat er mis is.
  • Ten slotte moet u controleren of de ventilatieopeningen stofvrij zijn en ook of de laptop niet oververhit is geraakt. En als uw laptop te heet wordt, kan deze afsluiten en weigeren op te starten om de componenten te beschermen. U kunt ervoor kiezen om perslucht te gebruiken om het stof te verwijderen.

Zodra u de bovengenoemde stappen volledig heeft doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u bellen HP servicenummer. De technici staan ​​dan klaar om u te begeleiden bij verdere passende stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *